Looking For Anything Specific?

Απεργία Πνο - Απεργία ΠΝΟ: Χάος στο λιμάνι του Πειραιά - Fimotro - «καλούμε τα μέλη μας και ευρύτερα.

Απεργία Πνο - Απεργία ΠΝΟ: Χάος στο λιμάνι του Πειραιά - Fimotro - «καλούμε τα μέλη μας και ευρύτερα.. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Απεργία σε μέσα μεταφοράς και πλοία την πέμπτη 6 μαΐου.

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Η απεργία σύμφωνα με την ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Δείτε μέχρι πότε θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά - fiftififti
Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά - fiftififti from i.pinimg.com
Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Έως την παρασκευή (19/05) θα μείνει χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες η χώρα λόγω των δύο 48ωρων απεργιών της πνο. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: «καλούμε τα μέλη μας και ευρύτερα. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Έως την παρασκευή (19/05) θα μείνει χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες η χώρα λόγω των δύο 48ωρων απεργιών της πνο.

Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Δεμένα τα πλοία σήμερα λόγω της απεργίας της πνο! Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Δείτε μέχρι πότε θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. «καλούμε τα μέλη μας και. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων , για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο. Η απεργία σύμφωνα με την ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Έως την παρασκευή (19/05) θα μείνει χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες η χώρα λόγω των δύο 48ωρων απεργιών της πνο. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο.

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά
Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά from www.newsit.gr
Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. «καλούμε τα μέλη μας και ευρύτερα. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων , για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. «καλούμε τα μέλη μας και.

Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. «καλούμε τα μέλη μας και. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Δεμένα τα πλοία σήμερα λόγω της απεργίας της πνο! Δείτε μέχρι πότε θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Δεμένα τα πλοία σήμερα λόγω της απεργίας της πνο! Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία την Τρίτη - CNN.gr
Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία την Τρίτη - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Έως την παρασκευή (19/05) θα μείνει χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες η χώρα λόγω των δύο 48ωρων απεργιών της πνο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο.

Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο.

Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο. Έως την παρασκευή (19/05) θα μείνει χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες η χώρα λόγω των δύο 48ωρων απεργιών της πνο. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Η απεργία σύμφωνα με την ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. «καλούμε τα μέλη μας και ευρύτερα. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των απεργία. «καλούμε τα μέλη μας και ευρύτερα.

Posting Komentar

0 Komentar